Om Galleri Vera

Galleriet har ny emailadresse:  galleriverakunst@gmail.com  Tlf. 90088246

Galleriet har stor samling god kunst. Det er omvisning i begge husene.  Kunstnernes navn står til høyre på førstesiden med lenke til fotografier. Galleriet har fått inn flere arbeider av Gino Scarpa som nu er blitt 95 år. Han beklager at han ikke lenger lager nye bilder, men hilser hjertelig til sine liebhabere. Hjertelig velkommen.

Galleri Vera er medarrangør for lørdagskonsertene kl. 1200 i Drøbak kirke. Lørdag 8. februar kl. 1200 er det konsertmed Paulin Voss, cello og Elena Shalneva, klaver. De har kalt konserten »Vintermeditasjon».

Billetter kr. 200,-.  Under 18 år gratis.  Etter konserten er det kaffe og vafler i nabobygget.  Hjertelig velkommen.  Det er 2 timer gratis parkering på den store parkeringsplassen.

Galleri Vera som ligger i en gammel eplehave 1200 meter syd for Drøbak torv.   Både Hovedhuset til høyre og Hanehuset rett frem på bildet benyttes til kunstutstillinger.  I paviljongen til venstre og ellers i haven er det skulpturer.  De fleste er hugget av kunstnere under sommeropphold i Galleri Vera.

Her er fotografier fra galleriet.   Fotograf Jan Sveen.

Vinterhus
Huset i glasskulen
Jesus og glass
Lillemor

Comments are closed.